Κάκος – Κουκουλάκης σημειώσατε… Χ και ο Ολυμπιακός στο +7
Η κακή διαιτησία έμελλε να κλέψει την παράσταση στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αρχικά, ο Ολυμπιακός έφυγε με «διπλό» από την Τρίπολη χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι που έδειξε ο Κουκουλάκης και διαμόρφωσε το 1-0 επί του Αστέρα και στη συνέχεια, ο Κάκος... ισοφάρισε τα λάθη, δίνοντας νέο λάθος πέναλτι για να γίνει το 1-1 στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Κόλλησαν στο 0-0 Εργοτέλης και Άρης στο Παγκρήτιο. Σπουδαία νίκη του Ατρόμητου στις Σέρρες με 1-0 και άνετη επικράτηση της Καβάλας επί του Ηρακλή με 3-0.
Η κακή διαιτησία έμελλε να κλέψει την παράσταση στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αρχικά, ο Ολυμπιακός έφυγε με «διπλό» από την Τρίπολη χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι που έδειξε ο Κουκουλάκης και διαμόρφωσε το 1-0 επί του Αστέρα και στη συνέχεια, ο Κάκος… ισοφάρισε τα λάθη, δίνοντας νέο λάθος πέναλτι για να γίνει το 1-1 στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Κόλλησαν στο 0-0 Εργοτέλης και Άρης στο Παγκρήτιο. Σπουδαία νίκη του Ατρόμητου στις Σέρρες με 1-0 και άνετη επικράτηση της Καβάλας επί του Ηρακλή με 3-0.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από τους αγώνες…
Τα ματς του Σαββάτου
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής:
ΚΥΡΙΑΚΗ
Καβάλα – Ηρακλής 3-0
Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-1
Εργοτέλης – Αρης 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-1
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1
Όλοι οι αγώνες ξεκίνησαν με 10λεπτη καθυστέρηση λόγω διαμαρτυρίας των διαιτητών για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου τους Τάσου Σιδηρόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων
- Να φύγει ο Λανουά ζήτησε ο Ολυμπιακός – «Κεραυνοί» Καραπαπά!
- Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από την 1η Ιανουαρίου τα χάρτινα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες
- Γιατί οι Ρώσοι δεν ξεσηκώθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Καταγγελία για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «μπαλώματα» και «δανεικό προσωπικό» η κυβέρνηση μεταθέτει το πρόβλημα στο μέλλον


