Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Ελευθερουδάκης: Το 2011 στο… 11

Ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίο, αλλά θα είναι σίγουρα τυχερό: την άνοιξη του 2011, το Κεντρικό Κατάστημα των Βιβλιοπωλείων «Ελευθερουδάκη» μεταφέρεται στο κτήριο της Αθηναϊκής Λέσχης (γωνία Αμερικής και Πανεπιστημίου 11, εκεί όπου στεγάζεται σήμερα η Εμπορική Τράπεζα). Το διπλό αυτό… 11άρι σηματοδοτεί, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Μαρίνα και Σοφίκα Ελευθερουδάκη, «την προετοιμασία του […]

Ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίο, αλλά θα είναι σίγουρα τυχερό: την άνοιξη του 2011, το Κεντρικό Κατάστημα των Βιβλιοπωλείων «Ελευθερουδάκη» μεταφέρεται στο κτήριο της Αθηναϊκής Λέσχης (γωνία Αμερικής και Πανεπιστημίου 11, εκεί όπου στεγάζεται σήμερα η Εμπορική Τράπεζα).
Το διπλό αυτό… 11άρι σηματοδοτεί, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Μαρίνα και Σοφίκα Ελευθερουδάκη, «την προετοιμασία του Ελευθερουδάκη για τις επόμενες δεκαετίες!»

Το νέο Κεντρικό Κατάστημα, που αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο, θα είναι το ίδιο σε μέγεθος με το σημερινό, αλλά εντελώς διαφορετικά διαρθρωμένο και οργανωμένο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των φίλων και πελατών του, βαδίζοντας στα πρότυπα με τα οποία λειτουργούν τα σύγχρονα μεγάλα βιβλιοπωλεία στις μητροπόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής.

«Πριν από 16 χρόνια, ο «Ελευθερουδάκης» άνοιξε νέο δρόμο στην ελληνική αγορά του βιβλίου, ενώνοντας την παράδοση με την καινοτομία -και όσοι ζήσαμε τότε τη μετάβαση από το κατάστημα της οδού Νίκης, στο πολυώροφο της οδού Πανεπιστημίου 17, κρατάμε ανεξίτηλες τις μνήμες», προσθέτουν οι αδελφές Ελευθερουδάκη.

«Σε 5 μήνες περίπου ανοίγει τις πύλες του ο «Ελευθερουδάκης» της νέας γενιάς και πιστεύουμε ότι το 2011 στο… 11 θα είναι όντως τυχερό διότι, σήμερα όπως και τότε, ξέρουμε τι θέλουμε και πώς θα το πραγματοποιήσουμε, με τη βοήθεια των συνεργατών μας».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024