«Πιστόλια μόνο με τον Ολυμπιακό» ξεκαθάρισε ο Μήτρογλου
Με μήνυμα του στo Facebook ο Κώστας Μήτρογλου, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης και μεγάλος πρωταγωνιστής της 18ης αγωνιστικής, ξεκαθάρισε ότι... «πιστόλια μόνο με τον Ολυμπιακό».
Με μήνυμα του στo Facebook ο Κώστας Μήτρογλου, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης και μεγάλος πρωταγωνιστής της 18ης αγωνιστικής, ξεκαθάρισε ότι… «πιστόλια μόνο με τον Ολυμπιακό».
Ακολουθεί ο διάλογός του Μήτρογλου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο:
Ο Μήτρογλου αρχικά έγραψε: «Τα πιστόλια μόνο με Ολυμπιακό» θέλοντας να υποδηλώσει ότι μόνο με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» πανηγυρίζει τα γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο.
Μετά άρχισε στο facebook ένας διάλογος με τον πρώην συμπαίκτη του Κυριάκο Παπαδόπουλο, που τώρα παίζει στη Σάλκε.
Παπαδόπουλος: «Εγώ το μόνο που έχω να γράψω είναι γιατί γελούσες όταν έβαλες το δεύτερο γκολ. Σε έβλεπα εδώ Γερμανία και πέθανα να γελάω, μαλ… κορόιδευες, χα, χα, χα».
Μήτρογλου: «χα, χα, χα, τρελέ. Αφού ήξερα ότι το βλέπεις».
Παπαδόπουλος: «Μαλ… γελάει ο κόσμος, τίποτα άλλο δεν έχω να πω, είσαι θεός είσαι τέλος και τον Νέτο εκεί, ήταν στάνταρ η τρίπλα, το ήξερα πως θα το κάνεις, δεν κόβει με τίποτα εκεί».
Ο Κώστας Μήτρογλου, με την εμφάνισή του έφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις του Πανιωνίου και αναπτέρωσε τις ελπίδες των «κυανέρυθρων» για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του «Ιστορικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)
- Τι θα έκανε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ για τον πόλεμο με το Ιράν;







