Οι Ρόκετς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και νίκησαν τους Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη με 108-102. Η ομάδα του Χιούστον αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της, Κέβιν Μάρτιν, κι όμως νίκησε...
Οι Ρόκετς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και νίκησαν τους Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη με 108-102. Η ομάδα του Χιούστον αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της, Κέβιν Μάρτιν, κι όμως νίκησε, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντοκ Ρίβερς: «Χάσαμε από το Χιούστον, που έπαιξε με απουσίες. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που με προβληματίζει.»
Μετά από από αυτή την ήττα οι Σέλτικς (28-9) έχασαν προσωρινά την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια από τους Χιτ (30-9) και αν έρθουν και άλλες αναπάντεχες ήττες θα χάσουν και το πλεονέκτημα έδρας στα πλεϊ οφ.
Ο Άαρον Μπρουκς πέτυχε 24 πόντους για τους νικητές. ο Κάιλ Λόρι 17 και οκτώ ασίστ, ο Λουίς Σκόλα 12 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Τζόρνταν Χιλ πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε οκτώ ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους 19 πόντους είχε ο Ρέι Άλεν, άλλους τόσους ο Μαρκίς Ντάνιελς, 16 ο Πιρς και 12 ο Ρόντο.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι της διοργάνωσης.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι