Tο σαγηνευτικό βλέμμα ενός αλλήθωρου οπόσουμ
Η μικρή Χάιντι είναι γοητευτική παρά το στραβισμό της: Χάρη σε ένα αλλόκοτο βλέμμα μόνιμης έκπληξης και σύγχυσης, το αλλήθωρο οπόσουμ έγινε σταρ και απέκτησε πενήντα χιλιάδες φίλους στο Facebook.
Η μικρή Χάιντι είναι γοητευτική παρά το στραβισμό της: Χάρη σε ένα αλλόκοτο βλέμμα μόνιμης έκπληξης και σύγχυσης, το αλλήθωρο οπόσουμ έγινε σταρ και απέκτησε πενήντα χιλιάδες φίλους στο Facebook.
Η Χάιντι γεννήθηκε το 2008 στην Ολλανδία και πρόσφατα μεταφέρθηκε στο Ζωολογικό Κήπο της Λειψίας στη Γερμανία. Οι γιατροί που την εξέτασαν υποψιάζονται ότι ο συγκλίνων στραβισμός της προκλήθηκε από κακή διατροφή κατά την παιδική ηλικία. Η ίδια η Χάιντι, πάντως, δεν νιώθει πόνο ούτε δείχνει να ενοχλείται.
Η μικρή σταρ ανήκει στο είδος Didelphis virginiana, το μόνο μαρσιποφόρο που ζει στη Βόρειο Αμερική. Δεδομένου ότι το είδος της έχει αλλάξει ελάχιστα τα τελευταία 70 εκατομμύρια χρόνια, ο Ζωολογικός Κήπος την προορίζει για ειδικό έκθεμα με θέμα την αρχαία υπερήπειρο Γκοντβάναλαντ.
Πρώτα, όμως, η Χάιντι έγινε έκθεμα στο Facebook. Η σελίδα της περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό πορτρέτο της και προτρέπει τους 50.000 φίλους της να πάνε να την δουν:
«Μπορείτε να με επισκεφθείτε από την 1η Ιουλίου 2011 στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας» γράφει η Χάιντι.
«Μέχρι τότε, όμως, θα χουζουρεύω στη χειμερία νάρκη μου» διευκρινίζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο




