Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή στην Α1 πόλο γυναικών
Χωρίς να ανεβάσει στροφές, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 11-6 επί του Ηρακλή στο κολυμβητήριο του Πειραιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν χρειάστηκε να βάλουν τα δυνατά τους και έκαναν απλά μία …προθέρμανση, καθώς την Κυριακή (5/12) αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Ρεθύμνου στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής.
Χωρίς να ανεβάσει στροφές, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 11-6 επί του Ηρακλή στο κολυμβητήριο του Πειραιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν χρειάστηκε να βάλουν τα δυνατά τους και έκαναν απλά μία …προθέρμανση, καθώς την Κυριακή (5/12) αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Ρεθύμνου στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 3-1, 1-3.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Φαν Μπέλκουμ 3, Μπαλωμενάκη 3, Ψούνη 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Αντωνάκου 1.
Ηρακλής (Γιώτης Ιωακειμίδης): Μ. Πλευρίτου 2, Ζάντου 2, Ε. Πλευρίτου 1, Χατζημελετίου 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού


