Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί Δευτέρα και Τρίτη ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μανουσέρ Μοττακί.
Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μανουσέρ Μοττακί.
Ο Ιρανός υπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουν διεθνή και περιφερειακά θέματα, καθώς και θέματα διμερούς συνεργασίας.
Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις και στη συνέχεια ο κ. Δρούτσας θα παραθέσει γεύμα στο υπουργείο προς τιμήν του κ. Μοττακί.
Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιρανός υπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει τον μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442