Εκατοντάδες δάσκαλοι στην Κένυα απολύθηκαν επειδή κακοποιούσαν μαθήτριες
Περισσότεροι από 1.000 δάσκαλοι απολύθηκαν στην Κένυα επειδή τα τελευταία δύο χρόνια κακοποιούσαν κορίτσια, ανακοίνωσαν οι Αρχές της χώρας.
Περισσότεροι από 1.000 δάσκαλοι απολύθηκαν στην Κένυα επειδή τα τελευταία δύο χρόνια κακοποιούσαν κορίτσια, ανακοίνωσαν οι Αρχές της χώρας.
Ο ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος Αχμέντ Χουσεΐν δήλωσε στο BBC ότι τα περισσότερα από τα θύματα ήταν ηλικίας 12 έως 15 ετών.
Πρόσθεσε ότι τα περισσότερα θύματα πήγαιναν σχολείο σε αγροτικές περιοχές.
Τόνισε ότι μία γραμμή βοήθειας που είχε στηθεί για αυτό το θέμα, αποκάλυψε πολύ περισσότερες περιπτώσεις κακοποίησης από δασκάλους από ό,τι θεωρείτο μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442