Ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη για το… γιατρικό που πρέπει να πάρει
Για το Ηράκλειο της Κρήτης πέταξε το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρησης (18:15) με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αν είναι δυνατόν και με καλή εμφάνιση, προκειμένου να γιατρέψουν τις «πληγές» που τους άφησε η εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη.
Για το Ηράκλειο της Κρήτης πέταξε το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρησης (18:15) με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αν είναι δυνατόν και με καλή εμφάνιση, προκειμένου να γιατρέψουν τις «πληγές» που τους άφησε η εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη.
Δούλεψαν στα τελειώματα
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στις 12 το μεσημέρι και μετά αφού γευμάτισαν αναχώρησαν για το αεροδρόμιο και πέταξαν για την Κρήτη. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και εξάσκηση για τους επιθετικογενείς παίκτες στα τελειώματα των φάσεων.
Ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Γκοβού και Καντέ, οι οποίοι μαζί με τον τιμωρημένο Νίνη και τον νεαρό Μαυρία έμειναν εκτός αποστολής.
Ο Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τζόρβα, Καρνέζη, Φερνάντεζ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνο, Πλεσί, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Γκαρσία, Λέτο, Δημούτσο, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ.
Αλλάζει σύστημα και πρόσωπα
Σύμφωνα με όσα έχει στο μυαλό του ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και να παρατάξει τους «πράσινους» με σύστημα 4-3-3, εγκαταλείποντας το αγαπημένο του 4-2-3-1.
Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα και τους Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα παίξει αμυντικό χαφ, έχοντας αριστερά του τον Καραγκούνη και δεξιά του τον Μαρίνο. Η τριπλέτα μπροστά θα αποτελείται από τους Λέτο (αριστερά), Γκαρσία (δεξιά) και Σισέ (κορυφή).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών
- Εθνική πόλο Γυναικών: Η 15άδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας


