Tην επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ινδία προετοιμάζει η ιταλική φίρμα αναμένοντας παράλληλα οικονομικά αποτελέσματα ρεκόρ για φέτος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Luca Cordero di Montezemolo, από το περίπτερο της Ferrari στη γαλλική έκθεση αυτοκινήτου.
«Παρά την κρίση θα κλείσουμε την φετινή χρονιά καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, καταγράφοντας ρεκόρ σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων», τόνισε ο επικεφαλής της Ferrari.
Σε ερώτηση σχετικά με την επέκταση της φίρμας σε περισσότερες αγορές, ο Luca Cordero di Montezemolo αποκάλυψε ότι επόμενος σταθμός είναι η αγορά της Ινδίας, όπου τα προϊόντα της φίρμας θα διατίθενται από τον Ιανουάριο του 2011, επισημαίνοντας ότι το -σχετικά πρόσφατο- άνοιγμα της Ferrari στην αγορά της Κίνας έχει καλά αποτελέσματα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας