Επίθεση δέχθηκαν που μεταφέραν τους οπαδούς του Ολυμπιακού
Επίθεση με πέτρες από οπαδούς δέχθηκαν τα πούλμαν που μεταφέραν τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τις Σέρρες, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός. Για λίγο ώρα επικράτησε ένταση, τα ταξιδιωτικά λεωφορεία σταμάτησαν και οι φίλαθλοι αποβιβάσθηκαν για να δουν τι συμβαίνει, ενώ άμεσα στο χώρο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Επίθεση με πέτρες από οπαδούς δέχθηκαν τα πούλμαν που μεταφέραν τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τις Σέρρες, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.
Το κομβόι με τα ταξιδιωτικά λεωφορεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού πήρε το δρόμο της επιστροφής μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, αλλά λίγο έξω από την πόλη των Σερρών δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.
Για λίγο ώρα επικράτησε ένταση, τα πούλμαν σταμάτησαν και οι φίλαθλοι αποβιβάσθηκαν για να δουν τι συμβαίνει, ενώ άμεσα στο χώρο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια τα ταξιδιωτικά λεωφορεία ξεκίνησαν και πάλι χωρίς προβλήματα, καθώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και σοβαρές ζημιές.
www.sport.gr
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας




