Η ιαπωνική εταιρεία, που ενδεχομένως να αγωνίζεται μόνο με μια μοτοσικλέτα στο MotoGP το 2011, περιμένει την απόφαση του Γάλλου καθώς η LCR Honda ήδη σκέφτεται τις περιπτώσεις των Toni Elias και Alex de Angelis.
Στο στόχαστρο της Suzuki βρίσκεται ο Randy de Puniet για το MotoGP 2011 και όσο ο Γάλλος εξετάζει την πρόταση της ιαπωνικής ομάδας, η LCR Honda εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασής του από έναν εκ των Toni Elias ή Alex de Angelis, πρώην αναβατών του MotoGP και νυν της μικρότερης κατηγορίας Moto2.
Η Suzuki ενδέχεται στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς να αγωνίζεται μόνο με μία μοτοσικλέτα με στόχο τον περιορισμό του προϋπολογισμού της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Randy de Puniet δεχθεί την πρότασή της, ο Alvaro Bautista ενδεχομένως να βρεθεί χωρίς ομάδα. Ο Loris Capirossi θα οδηγεί το 2011 για την Pramac Ducati.
Ο ιδιοκτήτης της LCR Honda, Lucio Cecchinello, είπε: «Ο Randy συζητά ακόμα με τη Suzuki και δεν γνωρίζουμε αν θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο μαζί του. Η απόφαση είναι δική του. Έχουμε συμφωνήσει να λάβουμε τις τελικές μας αποφάσεις μέχρι τον επόμενο αγώνα, στην Αραγονία».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας