«Θα γίνει καλό ματς» προέβλεψε ο Μπάγεβιτς για το Κροατία-Ελλάδα
Δηλώσεις σε εφημερίδα της Κροατίας για το ματς των προκριματικών του Euro 2012 ανάμεσα στην Κροατία και στην Ελλάδα έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν... τόλμησε να προβλέψει το νικητή, αλλά τόνισε πως περιμένει να δει ένα καλό παιχνίδι.
Δηλώσεις σε εφημερίδα της Κροατίας για το ματς των προκριματικών του Euro 2012 ανάμεσα στην Κροατία και στην Ελλάδα έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν… τόλμησε να προβλέψει το νικητή, αλλά τόνισε πως περιμένει να δει ένα καλό παιχνίδι.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στη «Vecernji List» και υπογράμμισε: «Περιμένω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι αναμετρώνται οι δύο κορυφαίες ομάδες του ομίλου. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, ιδιαίτερα για την Ελλάδα που μετά την ισοπαλία απέναντι στη Γεωργία δεν έχει περιθώρια για ήττα.
»Η Κροατία έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ελλάδα, η οποία έχει επίσης καλή ομάδα. Δεν θέλω να τολμήσω να κάνω κάποια πρόβλεψη», κατέληξε ο Ντούσκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σακελλάρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»
- Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Τραμπ για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν
- Μαρούσι – Μύκονος Betsson 94-103: Νίκη παραμονής με… κατοστάρα οι Μυκονιάτες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ο Βάρρας δείχνει Βορίδη και Neuropublic ως υπεύθυνους για την καρατόμησή του από τον Οργανισμό
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο


