
Στα σκαριά η πρώτη συνεργασία Μπούλοκ-Χανκς
Η Σάντρα Μπούλοκ θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με τον Τομ Χανκς, με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Extremely Loud and Incredibly Close». Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Ντάλντρι («Σφραγισμένα Χείλη»).
Η Σάντρα Μπούλοκ θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με τον Τομ Χανκς, με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Extremely Loud and Incredibly Close».
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Ντάλντρι («Σφραγισμένα Χείλη»).
Αφηγείται την ιστορία ενός εννιάχρονου αγοριού, το οποίο αποφασίζει να ανακαλύψει ένα μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του, ο οποίος σκοτώθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το Variety, οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές θα υποδύονται τους γονείς του αγοριού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά





