Μεγάλος ο Μπέκαμ για την εθνική, εκτιμά ο Καπέλο
Ο Ιταλός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη, χαρακτήρισε τον Αγγλο Μπέκαμ «κάπως μεγάλο για την εθνική ομάδα», δείχνοντας τη διάθεσή του να μην προβεί σε μελλοντική πρόσκλησή του στα «τρία λιοντάρια». Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος του «Μπεκς» ξεκαθάριζε ότι ο 35χρονος μέσος δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί.
Δύσκολα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας όσο τουλάχιστον στον πάγκο της βρίσκεται ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη, χαρακτήρισε τον Αγγλο Μπέκαμ «κάπως μεγάλο για την εθνική ομάδα», δείχνοντας τη διάθεσή του να μην προβεί σε μελλοντική πρόσκλησή του στα «τρία λιοντάρια».
Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος του «Μπεκς» απέστειλε σε γραπτή δήλωση στο BBC με την οποία ξεκαθάριζε ότι ο 35χρονος μέσος δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί:
«Προς πληροφόρησή σας, δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης. Θα είναι πάντα στη διάθεση της πατρίδας του όσο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και όταν απαιτείται η προσφορά, θα είναι πάντα εκεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν
- Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Ένας κόσμος στο περιθώριο της χώρας, στο περιθώριο της Ιστορίας
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ», έκλαιγαν οι ηθοποιοί»
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα

