Στον τελικό του σόλο της συγχρονισμένης πέρασε η Σολωμού στη Βουδαπέστη
Η Δέσποινα Σολωμού εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του σόλο της τεχνικής κολύμβησης που θα γίνει το Σάββατο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Η Σολωμού πήρε στον προκριματικό την πέμπτη θέση στο σύνολο, αφού κατέλαβε την ίδια θέση τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο (88.400) που έγινε το πρωί, όσο και στο ελεύθερο το βράδυ (90.100).
Η Δέσποινα Σολωμού εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του σόλο της τεχνικής κολύμβησης που θα γίνει το Σάββατο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, το οποίο άρχισε την Τετάρτη στη Βουδαπέστη και ολοκληρώνεται στις 15 Αυγούστου.
Η Σολωμού πήρε στον προκριματικό την πέμπτη θέση στο σύνολο, αφού κατέλαβε την ίδια θέση τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο (88.400) που έγινε το πρωί, όσο και στο ελεύθερο το βράδυ (90.100). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης συγκέντρωσε στο σύνολο 89.250 βαθμούς (44.200 στο τεχνικό και 45.050 στο ελεύθερο).
Πρώτη στο σύνολο ήταν η Ρωσίδα Ναταλία Ιστσένκο με 97.650β (48.600 και 49.050), δεύτερη η Ισπανίδα Αντρέα Φουέντες με 95.500β (47.400 και 48.100), 3η η Ουκρανή Λολίτα Ανανάσοβα με 91.800β (45.400 και 46.200) και 4η η Ισραηλινή Αναστασία Γκλούσκοφ με 89.450β (44.300 και 45.150).
ΑΠΕ
- Η Καϊράτ Κ19 άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 με τον Μπαγκντάτ (vid)
- Σκληρή βεντέτα: Λευκός Οίκος εναντίον Σαμπρίνα Κάρπεντερ – Νέο βίντεο της ICE μετά την οργή της
- Τόνι Μπλερ: Εκτός της λίστας Τραμπ για το «συμβούλιο ειρήνης» στη Γάζα
- Οι 10 αλλαγές προπονητών στον πρώτο γύρο της Super League: Από τον Ρούι Βιτόρια και τον Κόντη, στον Μαλεζά
- Πόσο αύξησε η κακοκαιρία Byron τα αποθέματα νερού στον Μόρνο
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τι λένε εκπαιδευτές σκύλων για το περιστατικό με τον θάνατο του 2χρονου παιδιού


