Ο Σαμαράς έδωσε τη φιλική ισοπαλία στη Σέλτικ
Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Λιόν και Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα του διεθνούς τουρνουά Emirates Cup, το οποίο διοργανώνει η Αρσεναλ στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν αυτός που γλίτωσε τους Σκωτσέζους από την ήττα, καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90'.
Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Λιόν και Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα του διεθνούς τουρνουά Emirates Cup, το οποίο διοργανώνει η Αρσεναλ στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν αυτός που γλίτωσε τους Σκωτσέζους από την ήττα, καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90′.
Οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν 2-0, με γκολ των Μπάστος στο 28′ και Νοβίλο στο 54′, με τους καθολικούς να απαντούν με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Αρχικά, ο Χούπερ μείωσε σε 1-2 στο 82′, ενώ το τελικό 2-2 έγραψε στο 89′ ο Έλληνας επιθετικός.
www.sport.gr
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα



