Η UEFA έδωσε στη Βιγιαρεάλ τη θέση της Μαγιόρκα στο Europa League
Εκτός του Europa Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 μένει η Μαγιόρκα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, καθώς η αρμόδια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο σύλλογος κατά της απόφασης για τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση.
Εκτός του Europa Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 μένει η Μαγιόρκα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, καθώς η αρμόδια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο σύλλογος κατά της απόφασης για τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση.
«Η επιτροπή εφέσεων της UEFA απέρριψε την έφεση και επικύρωσε την απόφαση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή του ισπανικού συλλόγου στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2010-11» αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία στην ιστοσελίδα της.
Η UEFA προσθέτει ότι η άδεια συμμετοχής της Μαγιόρκα δεν είχε χορηγηθεί σωστά και πως ο σύλλογος, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, «δεν τήρησε επαρκώς τις οικονομικές υποχρεώσεις του».
Πάντως, η ανακοίνωση καταλήγει, τονίζοντας πως η διοίκηση της Μαγιόρκα, τη θέση της οποίας στο Europa League πήρε η Βιγιαρεάλ, μπορεί να αμφισβητήσει την απόφαση της UEFA μέσω προσφυγής στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών



