Πρόταση ανανέωσης έκανε η ΑΕΚ στον Τζιμπούρ
Πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του κατέθεσε την τρίτη η ΑΕΚ στον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αλγερινού επιθετικού και του μετέφερε την επιθυμία της «Ένωσης» να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το καλοκαίρι του 2011.
Πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του κατέθεσε την τρίτη η ΑΕΚ στον Ράφικ Τζιμπούρ.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αλγερινού επιθετικού, Γιάννη Λυπημένο και του μετέφερε την επιθυμία της «Ένωσης» να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το καλοκαίρι του 2011.
Παρά τα προβλήματα στις σχέσεις του Αλγερινού παίκτη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της εφετινής προετοιμασίας της «Ένωσης» στο Ζέεφελντ έγινε σαφές ότι έχει επέλθει βελτίωση και η συνεργασία τους βρίσκεται πλέον σε καλύτερο επίπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του ξανασκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)




