Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η εταιρία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ κατέθεσε αίτημα
υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, η οποία
πρόκειται να εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Η εταιρία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ κατέθεσε αίτημα υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Το άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα ρυθμίζει θέματα συνδιαλλαγής εταιρειών με τις πιστώτριες τράπεζες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η ενέργεια αυτή κρίνεται απαραίτητη για τη
διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας και της ευόδωσης των προσπαθειών που καταβάλλονται, ώστε να συνεχιστεί αδιάλειπτα η λειτουργία της, με στόχο τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση ρευστότητας ώστε να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό της πρόγραμμα.