Η Μίλαν δίνει 6,5 εκατ. ευρώ και Γιανκουλόφσκι για Παπασταθόπουλο
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη φανέλα της
Τζένοα δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους
που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα διεθνή. Σύμφωνα με
ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν κυνηγά την περίπτωσή του, προσφέροντας 6,5 εκατ. ευρώ και τον Μάρεκ Γιακουλόφσκι ως αντάλλαγμα.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη φανέλα της Τζένοα δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα διεθνή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Μίλαν κυνηγά την περίπτωσή του, αλλά θέλει να βάλει στη συμφωνία και τον Μάρεκ Γιακουλόφσκι, ο οποίος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να… βοηθήσει.
Οι «ροσομπλού» φέρονται να ζητούν 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η Μίλαν δεν θέλει να ξεπεράσει τα 6,5. Για τον λόγο αυτό, εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στην προσφορά της και τον Γιανκουλόφσκι, όμως ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από το Μιλάνο.
Όπως αναφέρουν οι ιταλοί, η συμφωνία για τον Παπασταθόπουλο έμοιαζε κλεισμένη, αλλά… κόλλησε στην άρνηση του 33χρονου Τσέχου. Παρόλα αυτά, οι «ροσονέρι» αναμένεται να πιέσουν τον Γιανκουλόφσκι να πει τελικά το «ναι», προκειμένου ο Έλληνας διεθνής να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Υπενθυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο φέρεται να έχει εκφράσει και η Ίντερ, καθώς και οι Λάτσιο, Παλέρμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους 7 συλληφθέντες για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρίες και τις απάτες στον ΕΦΚΑ
- LIVE: Ελλάδα – Παραγουάη
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μονακό
- Οι συμβουλές του Μπουφόν στον Νόιερ για τη σωστή απόφαση και η εξομολόγηση του Ιταλού (vid)
- Η τηλεπερσόνα Κάρολ Ράντζιβιλ – Συνδέεται με τους Κένεντι, το όνομά της βρίσκεται στα αρχεία Έπσταϊν
- Παλλήνη: Βίντεο ντοκουμέντο – Το τροχαίο που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός με τα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο

