Συμφωνία του Ηρακλή με Κρέιτσι, Ντόχερτι, ενδιαφέρον για Σαϊτιώτη
Η εξασφάλιση παρουσίας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ φέρνει στο
προσκήνιο για τον Ηρακλή μεταγραφικές κινήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο
εντάσσονται οι προφορικές συμφωνίες με τον 24χρονο Τσέχο
κεντρικό αμυντικό της Γιάμπλονετς, Γίρι Κρέιτσι και τον 30χρονο διεθνή
Ιρλανδό στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι.
Η εξασφάλιση παρουσίας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ φέρνει στο προσκήνιο για τον Ηρακλή μεταγραφικές κινήσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι προφορικές συμφωνίες συνεργασίας με τον 24χρονο Τσέχο κεντρικό αμυντικό της Γιάμπλονετς, Γίρι Κρέιτσι και τον 30χρονο διεθνή Ιρλανδό στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι.
Απομένει να μεταφραστούν αυτές σε ουσία, με την υπογραφή σχετικών συμβολαίων.
Εντός συνόρων το ενδιαφέρον δείχνει πως είναι στραμμένο στον έμπειρο επιθετικό, Γιώργο Σαϊτιώτη, μέλος τα τελευταία χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα.
Πρακτικά, την Τρίτη είναι ορισμένη η πρώτη συνάντηση παικτών και τεχνικής ηγεσίας για την καινούργια σεζόν. Ραντεβού που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Η επίσημη «πρώτη» των «κυανόλευκων» είναι προγραμματισμένη για τις 5/7.
Γνωστοποιήθηκε, εξάλλου, το Σάββατο η συνεργασία με τον Σλοβάκο τεχνικό, Αντον Ντραγκούν, ο οποίος θα έχει ρόλο γυμναστή στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation


