Προτάθηκε και στην AEK ο Μαρσέλο Ζαλαγιέτα
Το όνομά του έχει ακουστεί παλαιότερα για τον ΠΑΟΚ. Φέτος «έπαιξε» για την Λάρισα, ενώ φημολογείται πως μαζί του ασχολήθηκε και ο Αρης. Την Δευτέρα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο... κυνήγι απόκτησής του! Ο λόγος για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα, για τον οποίο, ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ενδιαφέρεται η «Ένωση»!
Το όνομά του έχει ακουστεί παλαιότερα για τον ΠΑΟΚ. Φέτος «έπαιξε» για την Λάρισα, ενώ φημολογείται πως μαζί του ασχολήθηκε και ο Αρης. Την Δευτέρα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο… κυνήγι απόκτησής του! Ο λόγος για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα, για τον οποίο, ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ενδιαφέρεται η «Ένωση»!
«Για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα ενδιαφέρονται η ΑΕΚ και η Λάρισα» αναφέρει το «Tuttosport.com» στο ρεπορτάζ του «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ της Γιουβέντους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός (με ισπανικό διαβατήριο) ανήκει κατά 50% στην «Μεγάλη Κυρία» και κατά 50% στην Νάπολι, η οποία και τον έδωσε δανεικό στην Μπολόνια πέρυσι (29 ματς – 2.031 λεπτά – 4 γκολ – 2 ασίστ).
Το κασέ του Ζαλαγιέτα φτάνει περίπου στο ένα εκατ.ευρώ και σίγουρα ενδιαφέρει την ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή, αν πωληθεί ένας εκ των Ισμαέλ Μπλάνκο ή Ράφικ Τζιμπούρ και χρειαστεί να καλυφθεί το κενό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν


