Προτάθηκε και στην AEK ο Μαρσέλο Ζαλαγιέτα
Το όνομά του έχει ακουστεί παλαιότερα για τον ΠΑΟΚ. Φέτος «έπαιξε» για την Λάρισα, ενώ φημολογείται πως μαζί του ασχολήθηκε και ο Αρης. Την Δευτέρα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο... κυνήγι απόκτησής του! Ο λόγος για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα, για τον οποίο, ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ενδιαφέρεται η «Ένωση»!
Το όνομά του έχει ακουστεί παλαιότερα για τον ΠΑΟΚ. Φέτος «έπαιξε» για την Λάρισα, ενώ φημολογείται πως μαζί του ασχολήθηκε και ο Αρης. Την Δευτέρα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να μπει στο… κυνήγι απόκτησής του! Ο λόγος για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα, για τον οποίο, ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ενδιαφέρεται η «Ένωση»!
«Για τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα ενδιαφέρονται η ΑΕΚ και η Λάρισα» αναφέρει το «Tuttosport.com» στο ρεπορτάζ του «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ της Γιουβέντους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός (με ισπανικό διαβατήριο) ανήκει κατά 50% στην «Μεγάλη Κυρία» και κατά 50% στην Νάπολι, η οποία και τον έδωσε δανεικό στην Μπολόνια πέρυσι (29 ματς – 2.031 λεπτά – 4 γκολ – 2 ασίστ).
Το κασέ του Ζαλαγιέτα φτάνει περίπου στο ένα εκατ.ευρώ και σίγουρα ενδιαφέρει την ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή, αν πωληθεί ένας εκ των Ισμαέλ Μπλάνκο ή Ράφικ Τζιμπούρ και χρειαστεί να καλυφθεί το κενό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Παναργειακός-Καλαμάτα 0-2: Επίδειξη δύναμης η «μαύρη θύελλα», στους +7 από τον Πανιώνιο
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες


