Κυκλοφοριακά προβλήματα κατά την επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική
Μετ΄ εμποδίων έγινε η επιστροφή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης από τις
παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας που κατακλύστηκαν το
Σαββατοκύριακο από χιλιάδες εκδρομείς.
Μετ΄ εμποδίων έγινε η επιστροφή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης από τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας που κατακλύστηκαν το Σαββατοκύριακο από χιλιάδες εκδρομείς.
Τα σημαντικότερα προβλήματα σημειώθηκαν στον οδικό άξονα Κασσάνδρας – Νέων Μουδανιών Θεσσαλονίκης, όπου σε αρκετά σημεία τα οχήματα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Ακόμη, με δυσκολία διεξαγόταν η κυκλοφορία στα τμήματα Αφύτου – Νέας Ποτίδαιας και Νέας Καλλικράτειας – Καρδίας Χαλκιδικής, ενώ μεγάλος ήταν ο όγκος των οχημάτων στο ύψος του Νέου Ρυσίου, στην είσοδο της Θεσσαλονίκης. Στην γέφυρα της Ποτίδαιας, επιστρατεύτηκαν τροχονόμοι και αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.
Αυξημένη επίσης ήταν η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων, που αναζήτησαν λίγη δροσιά το Σαββατοκύριακο σε κοντινές παραλίες, όπως αυτές του νομού Πιερίας.