Νοκ άουτ ο Τζιμπούρ από την πρεμιέρα της Αλγερίας
Ο Ράφικ Τζιμπούρ προσπάθησε πολύ για να προλάβει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα κατάφερε, όμως δεν θα δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα της εθνικής Αλγερίας. Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο πόδι και σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Σλοβενία.
Ο Ράφικ Τζιμπούρ προσπάθησε πολύ για να προλάβει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα κατάφερε, όμως δεν θα δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα της εθνικής Αλγερίας.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο πόδι και σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Σλοβενία.
Ο Τζιμπούρ προοριζόταν για βασικός, έτσι τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ.
Καλύτερα είναι τα νέα, όμως, για τον αρχηγό Αντέρ Γιαχιά, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει το μεθαυριανό ματς είναι 50-50.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας




