Εκτός κανόνων διεθνούς δικαίου η ενέργεια του Ισραήλ, δηλώνει ο Κ.Παπούλιας
Το προβληματισμό και την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ευρύτερη περιοχή η ενέργεια του Ισραήλ εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Το προβληματισμό και την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που θα έχει
στην ευρύτερη περιοχή η ενέργεια του Ισραήλ εξέφρασε ο Πρόεδρος της
Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Η δήλωση του Προέδρου έγινε στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Σέρβο ομόλογό του Μπόρις Τάντιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
«Η χθεσινή ενέργεια του Ισραήλ, παράνομη και εκτός κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, ανατρέπει την ειρηνευτική διαδικασία και δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικής έντασης στην περιοχή» τόνισε ο Πρόεδρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με τον Β’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Οι παίκτριες της εθνικής ποδοσφαίρου του Ιράν δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
- Γρηγόρης Αυξεντίου: Μπροστά στο κενό του μνήμα
- Η κυβέρνηση Τραμπ ξηλώνει τα συστήματα της Anthropic, στρέφεται στην OpenAI
- ΚΚΕ: Ερώτηση τριών βουλευτών για τη συντήρηση και ανάδειξη του «Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442