Το έργο στον τουρισμό συνεχίζεται, δήλωσε ο Π.Γερουλάνος
Το έργο στον τομέα του τουρισμού συνεχίζεται, παρά την παραίτηση της Αντζελας Γκερέκου, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. «Η κ. Γκερέκου βρισκόταν στη μέση μια πολύ δύσκολης τουριστικής περιόδου» είπε.
Το έργο στον τομέα του τουρισμού συνεχίζεται, παρά την παραίτηση της Αντζελας Γκερέκου, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
Ερωτηθείς για την παραίτηση της έως χθες υφυπουργού Τουρισμού, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «η κ. Γκερέκου βρισκόταν στη μέση μια πολύ δύσκολης τουριστικής περιόδου» και πρόσθεσε πως ο ίδιος βρίσκεται, από το πρωί, σε συντονισμό με υπηρεσίες του υπουργείου, προκειμένου να συνεχιστεί η δράση για τις τρέχουσες προτεραιότητες σε τουριστικά θέματα.