Εικόνες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφικό υλικό, το οποίο είχε προσφερθεί από τη Μόσχα στην Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων (ΕΔΙΑ) Αθήνας, παρουσιάζεται στο Πολεμικό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Φωτογραφικό υλικό, το οποίο είχε προσφερθεί από τη Μόσχα στην Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων (ΕΔΙΑ) Αθήνας, παρουσιάζεται στο Πολεμικό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι φωτογραφίες αναφέρονται στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Ρωσία και προέρχονται από τους Βετεράνους Αντιστασιακούς της Σοβιετικής Ένωσης, η οποίοι και παραχώρησαν στην ΕΔΙΑ μια συλλογή φωτογραφιών από την Αντίστασή τους στο Ναζισμό.
Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο της PhotoBiennale 2010/21η Διεθνής Φωτογραφική Συνάντηση στο Πολεμικό Μουσείο-Παράρτημα Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη 4) και διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου.
Τα εγκαίνια θα γίνουν το βράδυ της Δευτέρας.
Το in.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της PhotoBiennale 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»


