Μπρουκς μέχρι τέλους περιόδου στον πάγκο του Ηρακλή
Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει στον πάγκο του Ηρακλή ο Φρέντι Μπρουκς μετά από απόφαση του ΤΑΠ της ομάδας. Μέχρι πρότινος υπήρχαν σενάρια που ήθελαν τον κουβανό προσωρινό προπονητή του «γηραιού» έως ότου βρεθεί κάποιος άλλος.
Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει στον πάγκο του Ηρακλή ο Φρέντι Μπρουκς μετά από απόφαση του ΤΑΠ της ομάδας.
Μέχρι πρότινος υπήρχαν σενάρια που ήθελαν τον κουβανό προσωρινό προπονητή του «γηραιού» έως ότου βρεθεί κάποιος άλλος, μετά από συζητήσεις όμως μεταξύ της διοίκησης και του πρώην κυανόλευκου, ο Μπρουκς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ:
«Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει ότι ο Φρέντι Μπρουκς θα είναι πρώτος προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010».
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.