Νέο κρησφύγετο του Ριζάι εντοπίστηκε στο Φάρο Αυλίδας
Ένα δεύτερο σπίτι που διατηρούσαν ο Αλκέρ Ριζάι και η σύντροφός του στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας εντόπισε και ερεύνησε η αστυνομία, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η ιδιοκτήτρια. Στο χώρο βρέθηκε ένα πουκάμισο αστυνομικής στολής και συσκευασίες από διόπτρες.
36
Ένα δεύτερο σπίτι που διατηρούσαν ο Αλκέρ Ριζάι και η σύντροφός του στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας εντόπισε και ερεύνησε η αστυνομία.
Την ύπαρξη του δεύτερου κρυσφήγετου αποκάλυψε η η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία παρουσιάστηκε στην ασφάλεια Αττικής και δήλωσε οτι το ζευγάρι είχε νοικιάσει το εξοχικό σπίτι της από τις 5 Μαίου.
Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκε ένα πουκάμισο αστυνομικής θερινής στολής με το σήμα της αστυνομίας, δύο συσκευασίες απο διόπτρες πολεμικού τουφεκιού, ενα κινητό τηλέφωνο, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων και φορτιστές.
Ο Αλκέτ Ριζάι απολογήθηκε την Παρασκευή στην τακτική ανακρίτρια και φέρεται να παραδέχτηκε την ενοχή του για την εναέρια απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Φεβρουάριο.
Υποστήριξε ότι η σύντροφός του, η επονομαζόμενη Σούλα, δεν είχε σχέση με την απόδραση, και αρνήθηκε να απαντήσει εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων – Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442