Δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια για μία τούφα μαλλιών του Έλβις
Έναντι 15.000 δολαρίων πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Σικάγο των ΗΠΑ μία τούφα από τα μαλλιά του Έλβις Πρίσλεϊ. Η δημοπρασία περιελάμβανε δεκάδες προσωπικά αντικείμενο του «βασιλιά», μεταξύ των οποίων και μία μπλούζα που πωλήθηκε για 52.000 δολάρια.
43
Έναντι 15.000 δολαρίων πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Σικάγο των ΗΠΑ μία τούφα από τα μαλλιά του Έλβις Πρίσλεϊ. Οι …τρίχες του «βασιλιά» κόστισαν στον αγοραστή τους συνολικά 18.300 δολάρια, καθώς ο πλειοδότης πλήρωσε επιπλέον 3.300 δολάρια ως αμοιβή του οίκου.
Δημοπρατήθηκαν, επίσης, φωτογραφίες από τη δεξίωση του γάμου του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ, το 1967, χριστουγενιάτικες κάρτες με αποστολέα τον ίδιο και δεκάδες δίσκοι.
Τα αντικείμενα ανήκαν στον συλλέκτη και προσωπικό φίλο του Έλβις Πρίσλεϊ, Γκάρι Πέπερ, που πέθανε το 1980.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν





