Ανοιγμα στον αραβικό κόσμο κάνει η Yahoo με την απόκτηση του Maktoob
Το διαδικτυακό αραβικό πόρταλ Maktoob σχεδιάζει να αγοράσει η Yahoo, σε μία προσπάθεια να γίνει η κυρίαρχη διαδικτυακή εταιρεία στον αραβικό κόσμο. Η Μaktoob προσελκύει περίπου 16,5 εκατομμύρια χρήστες. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας.
30
Το διαδικτυακό αραβικό πόρταλ Maktoob σχεδιάζει να αγοράσει η Yahoo, σε μία προσπάθεια να γίνει η κυρίαρχη διαδικτυακή εταιρεία στον αραβικό κόσμο. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Η Maktoob προσελκύει περίπου 16,5 εκατομμύρια χρήστες και σύμφωνα με την Yahoo, το περιεχόμενο του αραβικού πόρταλ επισκέπτονται ένας στους τρεις χρήστες σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο.
Η Yahoo που ελπίζει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στην Μέση Ανατολή, αναφέρει ότι μόνο το 1% όλων των διαδικτυακών περιεχομένων είναι στα αραβικά αν και υπάρχουν περισσότεροι από 320 εκατομμύρια άνθρωποι που μιλούν αραβικά.
«Η απόκτηση θα επιταχύνει την στρατηγική της Yahoo να επεκταθεί στις αναδυόμενες αγορές όπου πιστεύουμε ότι η Yahoo διαθέτει μία απαράμιλλη ευκαιρία να γίνει η επιλογή των καταναλωτών» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo Κάρολ Μπαρτζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ




