Αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης από τον τελικό του επί κοντώ
Ο Κώστας Φιλιππίδης αποκλείστηκε από τον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Στον προκριματικό ο Ελληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη το 5.25 και το 5.40, με την τρίτη το 5.55 και απέτυχε στο 5.65, που ήταν και η εφετινή επίδοσή του.
26
Ο Κώστας Φιλιππίδης αποκλείστηκε από τον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.
Στον προκριματικό ο Ελληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη το 5.25 και το 5.40, με την τρίτη το 5.55 και απέτυχε στο 5.65, που ήταν και η εφετινή επίδοσή του.
Ένδεκα αθλητές υπερέβησαν τα 5.65μ και άλλοι τέσσερις με 5.55μ, που όμως είχαν καλύτερες προσπάθειες στο τελευταίο ύψος από τον Φιλιππίδη, προκρίθηκαν στον τελικό με τον αθλητή μας να μένει εκτός για λίγο παίρνοντας την 16η θέση.
Ο προκριματικός του επί κοντώ είχε αρκετές εκπλήξεις, αφού έμειναν εκτός τελικού αρκετοί γνωστοί αθλητές. Ο λόγος για τους Αμερικανούς Τόμπι Στίβενσον, Τζέρεμι Σκοτ και τον Μπραντ Γουόκερ που δεν ξεκίνησε τον αγώνα, το Ρώσο Ιγκόρ Παβλόφ και το Γερμανό Μπιορν Ότο.
Αντίθετα εύκολα πέρασαν οι δύο κορυφαίοι φέτος επικοντιστές στον κόσμο, ο Αυστραλός Στιβ Χούκερ (6.06μ) και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί (6.01μ), καθώς και οι Ρομάν Μεσνίλ Γαλλία), Τζιουζέπε Τζιμπιλίσκο (Ιταλία), Αλεξάντερ Στράουμπ (Γερμανία) και Στίβεν Λιούις (Βρετανία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι
- Conference League: Με Άλκμααρ ή Τσέλιε στους «16» η ΑΕΚ (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Πέντε «βόμβες» σε μία απόφαση
- Europa League: Πρόκριση για Γκενκ (3-3) και Μπολόνια (1-0) – Αυτές είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν




