66

Δεν θα υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Απόφαση που οριστικοποιήθηκε μετά την κλήρωση του Champions League και τον ορισμό των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Σερίφ στις 19 και 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010. Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009».

Δεν χορηγήθηκε άδεια συμμετοχής σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα 
   
Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή, με αντικείμενο τη χορήγηση αδειών συμμετοχής για το πρωτάθλημα της περιόδου 2009-10 σε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Το αρμόδιο όργανο χορήγησε την άδεια στις ΠΑΕ Ηρακλής, Καβάλα, Ατρόμητος και Πανθρακικός, ενώ αντίθετα αρνητική ήταν η απόφασή του για τις ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ