
Δανεικός στη Χαλ ο Αλτιντορ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός
Στη Χαλ θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο ο Γιόζι Αλτιντορ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος συμφώνησε να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Βιγιαρεάλ. Ο 19χρονος Αμερικανός επιθετικός, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, θα πρέπει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια εργασίας στη Βρετανία, προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στη νέα ομάδα του.
102
Στη Χαλ θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο ο Γιόζι Αλτιντορ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος συμφώνησε να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Βιγιαρεάλ.
Ο 19χρονος Αμερικανός επιθετικός, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, θα πρέπει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια εργασίας στη Βρετανία, προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στη νέα ομάδα του.
Στο μεταξύ, η Χαλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σέγι Ολοφιντζάνα για τέσσερα χρόνια.
Ο 29χρονος Νιγηριανός μέσος, που είχε σημαντική συνεισφορά στην παραμονή της Στόουκ στην πρέμιερ λιγκ πέρυσι (21 συμμετοχές, 2 γκολ), είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της Μονακό, αλλά προτίμησε τελικά να παραμείνει στην Αγγλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλγαράκης κατά Μητσοτάκη για το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή – «Το μεγαλύτερο ρουσφέτι ενός πρωθυπουργού…»
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μαθήτρια – Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδίδει 4 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης μετά από 15 χρόνια
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»




