Το Ηρώδειο υποδέχεται την Αγνή Μπάλτσα
Η Αγνή Μπάλτσα επιστρέφει την Τρίτη στο Ηρώδειο, έπειτα από 25 χρόνια, για να τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη και Ξαρχάκου. Η συναυλία, με τίτλο «Τα τραγούδια της πατρίδας μου», θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου.
43
Η Αγνή Μπάλτσα επιστρέφει την Τρίτη το βράδυ (9 μ.μ.)στο Ηρώδειο έπειτα από 25 χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη είδηση. Η δεύτερη είναι ότι επιστρέφει και συμπράττει με τον Σταύρο Ξαρχάκο για μία συναυλία γεμάτη ήχους ελληνικούς.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων (σ.σ. για σήμερα έχουν εξαντληθεί), η συναυλία θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου.
Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα μεσόφωνος θα ερμηνεύει μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Τσιτσάνη αλλά και του Σταύρου Ξαρχάκου.
Η συναυλία έχει τίτλο «Τα τραγούδια της πατρίδας μου» και περιλαμβάνεικομμάτια που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή, όπως τα: «Αρχόντισσα», «Τα τρένα που φύγαν», «Σε πότισα ροδόσταμο», «Το τρένο φεύγει στις οχτώ», «Το πρακτορείο», «Ασπρη μέρα και για μας», «Ο ταχυδρόμος», «Ονειρο παιδιών της γειτονιάς» κ.ά.
Εισιτήρια για τη συναυλία της Πέμπτης προπωλούνται προς 35, 60, 90 και 120 ευρώ στο 210- 7234567, στα ταμεία στη Στοά Πεσμαζόγλου και στο www.ticketservices.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση
- Το Ισραήλ μετακίνησε την Κίτρινη Γραμμή εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα σύμφωνα με δορυφόρους
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη»




