Από 8 ώς 22 Σεπτεμβρίου οι «Αίθριες Νύχτες» στο «Αίθριο των Μουσών»
Γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες υποδέχεται και αυτό το φθινόπωρο το «Αίθριο των Μουσών» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Οι «Αίθριες Νύχτες» κάτω από μία στέγη «από ουρανό» θα διαρκέσουν από τις 8 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.
43
Και αυτόν τον Σεπτέμβρη για έκτη χρονιά, ο φιλόξενος και δροσερός χώρος του «Αιθρίου των Μουσών» που αποτελεί την φυσική προέκταση του Μεγάρου προς το ύπαιθρο, φιλοδοξεί να προσελκύσει το κοινό με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και στόχο την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Οι «Αίθριες Νύχτες» κάτω από μία στέγη «από ουρανό» θα διαρκέσουν από τις 8 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν συναυλίες των Μπάμπη Στόκα (8-9/9), Raining Pleasure (11-12/9), Ελεονώρα Ζουγανέλη-Imam Baildi (14-15/9), Αθηνά Ανδρεάδη (17/9) και Μάρθα Φριντζήλα & friends (21-22/9).
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την χορηγία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής με το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με στόχο την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων υπογράφει και φέτος η Αννα Νταλάρα.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Οι τιμές για τις εκδηλώσεις είναι 25 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (φοιτητικό). Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 18 Αυγούστου από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έσπασαν τα ρεκόρ οι συνταξιοδοτήσεις το 2025 – Οι έξι κατηγορίες εργαζομένων
- Γιόγκα: Η στάση που χαρίζει συγκέντρωση και ηρεμία
- Αυστηρότερο το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους – Από πρόστιμα έως απολύσεις
- Ο Ντε Λα Φουέντε και η κόντρα με τον Φλικ λόγω του Γιαμάλ
- O Κιμ Γιονγκ Ουν εξήρε τους στρατιώτες της Βόρειας Κορέας που πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας
- Einstürzende Neubauten: Ριζοσπάστες, δημιουργοί, πρωτοπόροι




