Και πάλι γιατρός για τις ανάγκες κινηματογραφικού ρόλου ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ
Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ δεν είναι γιατρός, αλλά ενσαρκώνει έναν στην τηλεόραση με τεράστια επιτυχία, και τώρα ετοιμάζεται να το ξανακάνει, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για την ταινία Valentines Day του Γκάρι Μάρσαλ, στην οποία ο Ντέμπσεϊ, ως γυναικολόγος τώρα, θα διατηρεί παράνομη σχέση.
38
Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ δεν είναι γιατρός, αλλά ενσαρκώνει έναν στην τηλεόραση με τεράστια επιτυχία, και τώρα ετοιμάζεται να το ξανακάνει, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από την τηλεοπτική σειρά Greys Anatomy θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Valentines Day, σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ.
Συμπρωταγωνιστές του θα είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η Αν Χάθαγουεϊ, η Τζέσικα Αλμπα, η Σίρλεϊ Μακλέιν, ο Αστον Κούτσερ, ο Έκτορ Ελιζόντο και πολλοί άλλοι.
Η ταινία αφηγείται πέντε ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους και διαδραματίζονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Λος Αντζελες.
Στην ταινία, ο Ντέμπσεϊ δεν είναι νευροχειρουργός, αλλά μαιευτήρας που διατηρεί παράνομη σχέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Αντζελίνα Τζολί: Η συγκλονιστική επιστολή που της έστειλε μια γυναίκα από τη Γάζα
- Ένας κουρασμένος σκύλος είναι ευτυχισμένος. Είναι έτσι, όμως;
- Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Οι Μπακς «παρατάνε» τη φετινή σεζόν: Αποδέσμευσαν τον Καμ Τόμας
- ΚΚΕ: Να μην απολυθούν εργαζόμενοι από τους Δήμους – Να ενισχυθούν με προσωπικό και χρηματοδότηση
- Και ερευνητής και δικηγόρος – Μπορεί η ΑΙ να βάλει τάξη στη Δικαιοσύνη;






