Την τελευταία της πνοή άφησε η Μπεάτα Ασημακοπούλου
Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η γνωστή ηθοποιός Μπεάτα Ασημακοπούλου, σε ηλικία 77 ετών. Η Μπ.Ασημακοπούλου είχε πρωταγωνιστήσει σε πλήθος έργων σε θέατρο και κινηματογράφο.
91
Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η γνωστή ηθοποιός Μπεάτα Ασημακοπούλου, σε ηλικία 77 ετών. Η Μπ.Ασημακοπούλου είχε πρωταγωνιστήσει σε πλήθος έργων σε θέατρο και κινηματογράφο.
Είχε φοιτήσει στη Σχολή του Τάκη Μουζενίδη, με καθηγητές την Ελένη Χαλκούση, τον Γιάννη Φλερύ, την Ελένη Τσουκαλά.
Στο θέατρο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο «Δημόσιο Σκάνδαλο», ενώ έκανε πέρασμα στον κινηματογράφο το 1955 στην ταινία «Καταδικασμένη κι απ το παιδί της».
Έπαιξε σε πολλές ταινίες της «Χρυσής Εποχής» της ελληνικής κωμωδίας, όπως η Καφετζού, ο Λεφτάς, Αλλος για το εκατομμύριο, ο Εμποράκος, Για ποιόν χτυπά η Κουδούνα.
Η Μπεάτα Ασημακοπούλου παντρεύτηκε το 1960 τον σκηνοθέτη Ορέστη Λάσκο και απέκτησαν ένα γιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο για τον Έπσταϊν – «Λάθος πρόεδρος» καταθέτει λένε οι Δημοκρατικοί
- LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
- NASA: Αναθεωρεί την αποστολή Artemis για την επιστροφή στη Σελήνη, προσθέτοντας νέες δοκιμές στο Διάστημα
- Η συμβολή του Προκόπη Παυλόπουλου για τον οριστικό «επαναπατρισμό» των Γλυπτών του Παρθενώνα
- Άρης: Το φλουρί στον μαχητή Μιχάλη Βοριαζίδη (pic)
- Ιταλία: Εκτροχιασμός τραμ στο Μιλάνο – Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες

