Έφοδος στα γραφεία τις Siemens από άνδρες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων
Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens στην Αθήνα πραγματοποίησαν άνδρες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) παρουσία εισαγγελέα και ανακριτή. Η έφοδος εκτιμάται ότι σχετίζεται με την υπόθεση των «μαύρων ταμείων.
28
Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens στην Αθήνα πραγματοποίησαν άνδρες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) παρουσία εισαγγελέα και ανακριτή.
Όπως μετέδωσε το Mega, η έφοδος εκτιμάται ότι σχετίζεται με την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» έπειτα και από τα στοιχεία που έχει καταθέσει το πρώην στέλεχος της μητρικής Siemens Ράινχαρτ Σίκατσεκ στον τέταρτο ειδικό ανακριτή Ν.Ζαγοριανό.
Ο κ. Ζαγοριανός με διατάξεις του έχει δεσμεύσει λογαριασμούς 38 προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και αναμένει στοιχεία που έχει ζητήσει, μέσω δικαστικών συνδρομών, από ξένες τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442