Το βλέμμα στο Κύπελλο με ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την Τετάρτη επισκέπτονται τον Βορρά στις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας (21:15), οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν «μισοί» και ο «δικέφαλος» χωρίς τον Μουσλίμοβιτς. Στις Σέρρες, ο Μπρος προτίμησε «ροτέισον» απέναντι στους «πράσινους» (19:00) που έχουν και αυτοί προβλήματα απουσιών.
102
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την Τετάρτη επισκέπτονται τον Βορρά στις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό αντίστοιχα.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας (21:15), οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν «μισοί» και ο «δικέφαλος» χωρίς τον Μουσλίμοβιτς. Στις Σέρρες, ο Μπρος προτίμησε «ροτέισον» απέναντι στους «πράσινους» (19:00) που έχουν και αυτοί προβλήματα απουσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 17-6: Άνετα το «21Χ21» οι «ερυθρόλευκες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442