Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Παράπονα στον Παναθηναϊκό για τις διαρροές στον Τύπο

Παράπονα στον Παναθηναϊκό για τις διαρροές στον Τύπο

Προβλη-ματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό κυρίως από την πλευρά του Χενκ Τεν Κάτε, για το γεγονός ότι βγαίνουν από τα αποδυτήρια οι συζητήσεις που κάνει με τους παίκτες. Στο πλευρό του τάχθηκαν Καραγκούνης και Γκούμας, ενώ από τη Δανία ο ΝΝτόι χαρακτήρισε τον Ολλανδό προπονητή «παράξενο». Η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Συνάντηση Βαρδινογιάννη - Κακλαμάνη για το γήπεδο.

89

Η νίκη επί του Λεβαδειακού έφτιαξε το κλίμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι… διαρροές από τα αποδυτήρια προβληματίζουν τόσο τον Χενκ Τεν Κάτε, όσο και τους παίκτες του.

Παραμονές του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνουν από τα αποδυτήρια οι συζητήσεις που κάνει μαζί τους στα αποδυτήρια.

Η συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (2/2), μετά από πρωτοβουλία του Τεν Κάτε, αλλά και των Καραγκούνη – Γκούμα.

«Πρέπει να σταματήσουν οι διαρροές και να αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας» υπογράμμισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ ο Καραγκούνης και ο Γκούμας αναφέρθηκαν στις φήμες που ακούστηκαν ότι μετά το ματς με τον Εργοτέλη κάποιοι παίκτες έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή.

Ο Καραγκούνης χαρακτήρισε «αστειότητες» αυτές τις φήμες και ζήτησε απ όλους να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, τονίζοντας πως «…έχουμε και οικογένειες».

Το παράξενο βέβαια είναι ότι και αυτές οι ιδιωτικές συνομιλίες διέρρευσαν στον Τύπο και ο Τεν Κάτε είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από αυτό.

Η προπόνηση και η αποστολή για τον Πανσεραϊκό

Με απουσίες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες για τονπρώτο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανσερραϊκό (Τετάρτη, 19:00), ωστόσο στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε τέθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Γιάκουμπ Βαβζίνιακ. Οι τραυματίες Μάτος, Σαριέγκι, Λεοντίου και ο ανέτοιμος Γκούμας έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Ντέιβιντ, Νίλσον, Μάντζιος.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μουν, Μελίσσης, Νίνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ, Σιμάο, Βύντρα, Ρουκάβινα, Ιβανσιτς, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Βαβζίνιακ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προπόνηση της Τρίτης με ζέσταμα και ακολούθησαν ασκήσεις στις ταχύτητες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σουτ.

Συνάντηση Βαρδινογιάννη – Κακλαμάνη για το γήπεδο

Συνάντηση που αφορούσε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, είχαν την Τρίτη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, και μαζί αναζήτησαν την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση για αναστολή των εργασιών στο Βοτανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται η φόρμουλα για να εκδοθεί- το συντομότερο δυνατό- οικοδομική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στο χώρο.

ΝΝτόι: «Παράξενος ο Τεν Κάτε»

Σκληρή κριτική στον Χενκ Τεν Κάτε έκανε ο Νταμ ΝΝτόι με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Δανίας. Ο Σενεγαλέζος άσος χαρακτήρισε «παράξενο» τον Ολλανδό τεχνικό, τονίζοντας ακόμα πως «…άλλα λέει κι άλλα κάνει».

Ο 24άχρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη υπογράμμισε πως ο Τεν Κάτε δεν του έδωσε ευκαιρίες:

«Δεν έχω καταλάβει τί πήγε στραβά μαζί του, είναι παράξενος τεχνικός. Λέει κάτι και κάνει κάτι άλλο. Δεν ήταν καλή εμπειρία για μένα. Αγωνίστηκα σχεδόν για 45 λεπτά σε ένα φιλικό παιχνίδι και μετά… τέλος. Βρέθηκα εκτός ομάδας και έκανα προπονήσεις μόνος μου. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Κανείς δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε και έτσι ο σύλλογος με άφησε να αποχωρήσω γιατί δεν με ήθελε ο προπονητής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies