Ο Μπρος… σβήνει τις μηχανές του Πανσεραϊκού στο Κύπελλο
Οι επιλογές του Ούγκο Μπρος στην αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (19:00) έδειξαν πως ο Βέλγος τεχνικός προτίμησε να προφυλάξει παίκτες ενόψει του κρίσιμου ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Διγκόζης, Αουρέλιο, Μπανγκουρά και Καλί.
89
Οι επιλογές του Ούγκο Μπρος στην αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (19:00) έδειξαν πως ο Βέλγος τεχνικός προτίμησε να προφυλάξει παίκτες ενόψει του κρίσιμου ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.
Ετσι, ο Μπρος άφησε εκτός τους Διγκόζη, Αουρέλιο, Μπανγκουρά και Καλί, ενώ παράλληλα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Παπαδόπουλο και Ανάκογλου.
Μετά λοιπόν την προπόνηση της Τρίτης, όπου περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, ανακοινώθηκε η αποστολή την οποία απαρτίζουν οι:
Κηπουρός, Ιλιτς, Ανάκογλου, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Γκούρτσας, Καλλιμάνης, Κωνσταντινίδης, Πιπίνης, Σιάκκας, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Μιλένκοβιτς, Μούταβτζις και Τάντιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 17-6: Άνετα το «21Χ21» οι «ερυθρόλευκες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442