Νίκησαν τα φαβορί στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, στον 2ο έπεσε από την κορυφή ο ΠΑΟΝΕ
Οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Η Ρόδος επικράτησε δύσκολα του Κεραυνού Κερατέας με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, ο Φωστήρας νίκησε 2-0 τον Αστέρα Ρεθύμνου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Στον 2ο όμιλο, ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 του Φωκικού χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΟΝΕ έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Φιλλιπιάδας, πέταξε βαθμούς και έπεσε από την κορυφή.
Οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Η Ρόδος επικράτησε δύσκολα του Κεραυνού Κερατέας με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Παράλληλα, ο Φωστήρας νίκησε 2-0 τον Αστέρα Ρεθύμνου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Παναχαϊκή κατάφερε να νικήσει το Χαϊδάρι μέσα στην έδρα της με 2-1, χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 90 ο Παπουτσής.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα περάσματα προς την αντίπαλη περιοχή.
Την ίδια στιγμή, η Ηλιούπολη έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αιγάλεω και έβαλε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην συλλογη της.
Το σκορ άνοιξε ο Τσιαντούλης στο 56 με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Νικολόπουλος στο 77 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Η «ριγμένη» ομάδα αυτής της αγωνιστικής είναι χωρίς αμφιβολία η Κόρινθος, που πέταξε βαθμούς με αντίπαλο τον Αγιο Δημήτριο και έμεινε στο 1-1.
Από την άλλη πλευρά, ο Ατσαλένιος πήρε σημαντικές βαθμολογικές ανάσες με την νίκη που πέτυχε επί του Αίαντα Σαλαμίνας, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.
Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 του Φωκικού χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΝΕ έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Φιλλιπιάδας, πέταξε βαθμούς και έπεσε από την κορυφή.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε ο Μακεδονικός επί της Αναγέννησης Αρτας με 7-0, με τους γηπεδούχους να παραδίδουν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου. Την ανοδική πορεία της συνέχισε και η Δόξα Δράμας, χάρις στην επικράτηση του Θερμαϊκού Θέρμης με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Μουρατιδης στο 59 και ο Αθανασιάδης στο 89.
Την ίδια στιγμή, η Νίκη Βόλου δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την νίκη με αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης (1-0). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πανηγύρισε ο Βούλγαρης στο 61, όταν μετά από ωραία προσπάθεια, σούταρε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας.
Τέλος, η Αναγέννηση Γιανιτσών έκανε περίπατο με αντίπαλο την Λαμία (4-0), ενώ ο Πυρσός Γρεβενών νίκησε τον Οδυσσέα Αναγέννησης και πήρε σημαντικές ανάσες. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ζάκυνθο και τον ΠΑΣ Πρέβεζας έληξε ισόπαλη 0-0.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.