43

Μετά το Γυάλινο Θέατρο και το Βig Τop Τheater, oι Tiger Lillies επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη, στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο θέατρο Βadminton (Αλσος Στρατού, Γουδή, τηλ. 211-1086.024), γιανα παρουσιάσουν στο πιστό ελληνικό κοινό τους ένα ξεχωριστό Freakshow.

Οι παραστάσεις ολοκληρώνονται στις23 Ιανουαρίου.

Τι θα δούμε; Το εξηγεί στα Νέα ο ίδιος ο Μάρτιν Ζακς: «Αλμπίνοι νάνοι και αρκούδες που χορεύουν και τριχωτά ανθρωπάκια, ένα κορίτσι με ουρά ψαριού, ένα αγόρι με ουρά σαλιγκαριού, ένας άνδρας με κεφάλι πουλιού, ένα κορίτσι που αποβάλλει τούβλα, σιαμαία δίδυμα ενωμένα στο κεφάλι, ένα κορίτσι ζωντανό- νεκρό, ένας άνδρας που αιμορραγεί από τα χέρια και τα μάτια, ένα κορίτσι με μπούτια γαϊδάρου… Αυτή η παράσταση φρικιών είναι η καλύτερη στην πόλη! Και η χειρότερη!».

Η παράσταση φέρει πάλι την υπογραφή του σκηνοθέτη Σεμπαστιάνο Τομά, ο οποίος έχει επιμεληθεί και τα αφαιρετικά σκηνικά, ενώ οι χορογραφίες είναι της Σοφίας Σπυράτου. Στο σόου συμμετέχουν τρεις νάνοι performers, δύο γυναίκες-λάστιχο, κούκλες και οι… σιαμαίες αδελφές!

Τα Freakshows πρωτοεμφανίστηκαν το 1840 στην Αμερική, με περιπλανώμενους θιάσους που προσέφεραν θεάματα αποκρουστικά, σοκαριστικά όσο και- εν τέλει- διασκεδαστικά, όπως αποδείχθηκε, με νάνους, πλάσματα με κάθε είδους δυσμορφία, σιαμαία, ανθρώπους που περπατούσαν πάνω στη φωτιά και κατάπιναν σπαθιά. Από εκεί αντλούν το δικό τους «Freakshow» και οι Τiger Lillies.

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: http://www.ticketnet.gr, τηλ. 210-8840.600.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ