«Διατροφή» εκατομμυρίων δολαρίων θα πληρώσει η Μαντόνα στον Γκάι Ρίτσι
Ποσό-μαμούθ που κυμαίνεται από 50 έως 60 εκατ. λίρες ή αλλιώς 76 ώς 92 εκατ. δολάρια θα καταβάλει η Μαντόνα στον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, στο πλαίσιο του διακανονισμού του διαζυγίου τους.
43
Ποσό-μαμούθ που κυμαίνεται από 50 έως 60 εκατ. λίρες ή αλλιώς 76 ώς 92 εκατ. δολάρια θα καταβάλει η Μαντόνα στον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, στο πλαίσιο του διακανονισμού του διαζυγίου τους.
Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στο Associated Press η εκπρόσωπος της βασίλισσας της ποπ, Λιζ Ρόζενμπεργκ, σημειώνοντας πως στο παραπάνω αστρονομικό ποσό περιλαμβάνεται και η αξία της εξοχικής τους κατοικίας στην Αγγλία.
Σύμφωνα με τη Ρόζενμπεργκ, οι οικονομικές παράμετροι του διαζυγίου έχουν κλήσει και απομένει να ξεκαθαριστεί η κηδεμονία των παιδιών τους.
«Νομίζω ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει δοθεί ποτέ» κατέληξε η Ρόζενμπεργκ.
Η απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Έχουν μαζί δύο γιους, τον 7χρονο Ρόκο και ένα υιοθετημένο αγόρι από το Μαλάουι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήθος κόσμου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Συγκίνηση και αναπάντητα «γιατί»
- Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τρεις τραυματίες
- Λέρος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον πατέρα του
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας


