Σε δοκιμαστική λειτουργία ο εικονικός κόσμος Home για το PlayStation3
Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, το νέο εικονικό σύμπαν του PlayStation 3 τέθηκε την Πέμπτη σε ανοιχτή δοκιμαστική λειτουργία. Όπως και το δημοφιλές Second Life, το Home επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές εκδοχές του εαυτού τους, γνωστές ως άβαταρ.
36
Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, το νέο εικονικό σύμπαν του PlayStation 3 τέθηκε την Πέμπτη σε ανοιχτή δοκιμαστική λειτουργία.
Περίπου ενάμισι χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της Sony, το Home (Σπίτι) άνοιξε τις πόρτες του για τους εκατομμύρια χρήστες που έχουν συνδέσει την κονσόλα τους στο Διαδίκτυο.
Όπως και το δημοφιλές Second Life,οτρισδιάστατος κόσμος τουHome επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές εκδοχές του εαυτού τους, γνωστές ως άβαταρ, οι οποίες ζουν στον ηλεκτρονικό κόσμο περίπου όπως οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους.
Μπορούν να καλούν ο ένας τον άλλο στα σπίτια τους, να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και να βλέπουν ταινίες στην εικονική τηλεόραση του εικονικού τους σπιτιού.
Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο η Sony δεν χάνει την ευκαιρία να αντλεί επιπλέον έσοδα από προϊόντα που θα πωλούνται μέσα στο Home,αναφέρει το BBC. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν πολυτελή διαμερίσματα, να ανανεώνουν με το αζημίωτο την εικονική γκαρνταρόμπα τους και να κατεβάζουν παιχνίδια και μουσική.
Υπάρχουν ακόμα σχέδια για την προβολή διαφημίσεων στις εικονικές διαφημιστικές πινακίδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τομ Κρουζ χορεύει με ένα… φτυάρι στη νέα ταινία του – Οι πρώτες εικόνες
- Μπορεί ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι να μας οδηγήσει στην υπερκατανάλωση; Το φαινόμενο Mariah Carey
- Γιατί οι ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες πουλάνε περισσότερο στις… ΗΠΑ
- Σε ασφυκτικό κλοιό το Μαξίμου – Τέσσερα ανοιχτά μέτωπα ρίχνουν τις κυβερνητικές προσπάθειες αλλαγής ατζέντας στο κενό
- Στρατιωτικό πραξικόπημα στη Γαλλία… σκάρωσε η τεχνητή νοημοσύνη
- Επιδόματα: Πώς διαμορφώνονται μετά τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις







