Έχασε αλλά έχει άλλη μια ευκαιρία η εθνική γυναικών στο πινγκ πονγκ
Η εθνική γυναικών του πινγκ πονγκ ηττήθηκε από την Λιθουανία με 3-1 σετ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αγ. Πετρούπολης και πλέον θα έχει άλλη μια ευκαιρία την Τρίτη κόντρα στην Τουρκία για να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
89
Η εθνική γυναικών του πινγκ πονγκηττήθηκε από την Λιθουανία με 3-1 σετ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αγ. Πετρούπολης και πλέον θα έχει άλλη μια ευκαιρία την Τρίτη κόντρα στην Τουρκίαγια να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
Την μοναδική νίκη για την ελληνική ομάδα σημείωσε η Ντουλάκη, η οποία κέρδισε την Καρνταουσκάιτε με 3-0, ενώ αντίθετα την ήττα γνώρισαν οι Μοίρου, Φίλη και Ντουλάκη. Η επόμενη αντίπαλος των κοριτσιών του Γιώργου Καρύτσα, η Τουρκία, είναι μια δυνατή ομάδα που διαθέτει δύο αθλήτριες κινέζικης καταγωγής.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης με τη Λιθουανία έχει ως εξής:
Μαρία Μοίρου-Ρούτα Πασκαουσκιένε 0-3 (12-14, 8-11, 3-11)
Κατερίνα Ντουλάκη-Ίνγκα Καρνταουσκάιτε 3-0 (11-3, 11-1, 11-6)
Χριστίνα Φίλη- Λίνα Μισικονίτε 0-3 (8-11, 9-11, 8-11)
Ντουλάκη-Πασκαουσκιένε 0-3 (10-12, 3-11, 6-11)
Οι άνδρες ηττήθηκαν από την Ουγγαρία με 3-1 και πλέον χρειάζεται δύο νίκες για να παραμείνει στην Champions Division. Επόμενη αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η Σλοβακία.
Ηεξέλιξη του αγώνα:
Κώστας Παπαγεωργίου-Φέρενκ Πάτσι 1-3 (9-11, 11-7, 6-11, 3-11)
Παναγιώτης Γκιώνης-Ντανιέλ Ζβικλ 3-1 (7-11, 11-9, 11-3, 11-8)
Ντανιέλ Τσιόκας-Γιάνος Γιάκαμπ 1-3 (8-11, 6-11, 13-11, 3-11)
Παπαγεωργίου-Ζβικλ 0-3 (3-11, 3-11, 9-11)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)
- Πόσο επηρεάζονται οι πολίτες από τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων τους;
- Οι επιπτώσεις στη ναυτιλία από τη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ: Αμερικανός βετεράνος υιοθέτησε ένα κορίτσι από το Ιράν – Δεκαετίες αργότερα, η ICE θέλει να την απελάσει







