Σύσκεψη ΕΟΚ με σωματεία της Α2 με θέμα το ασφαλιστικό των αθλητών
Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/9) μεταξύ του ΔΣ της ΕΟΚ και εκπροσώπων των σωματείων της Α2 Ανδρών. Αναφορικά με το ασφαλιστικό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι αν η Πολιτεία δεν καλύψει τελικά το ποσό που απαιτείται, αυτό θα καταβληθεί από την ΕΟΚ, όπως έγινε και κατά την αγωνιστική περίοδο 2007-08.
89
Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/9) μεταξύ του ΔΣ της ΕΟΚ και εκπροσώπων των σωματείων της Α2 Ανδρών.
Αναφορικά με το ασφαλιστικό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι αν η Πολιτεία δεν καλύψει τελικά το ποσό που απαιτείται, αυτό θα καταβληθεί από την ΕΟΚ, όπως έγινε και κατά την αγωνιστική περίοδο 2007-08.
Τα σωματεία επέμειναν από τη μεριά τους στην πάγια θέση τους, να μετατραπούν άμεσα σε Αθλητικά Σωματεία (ΑΣ) και να πάψει να υπάρχει το τρισυπόστατο, εφεύρημα το οποίο γελοιοποιεί τη χώρα μας, παρουσιάζοντας σωματεία τριών διαφορετικών μορφών (ΚΑΕ, ΤΑΚ, ΑΣ).
Επίσης αποφασίστηκε να διαταχθεί οικονομικοτεχνική μελέτη από την Πολιτεία, ώστε να διαπιστωθεί πόσες Α.Ε. (Ανώνυμες Εταιρείες) μπορούν να επιβιώσουν στο μπάσκετ στην Ελλάδα.
Τέλος, την Πέμπτη (25/9) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου του ΔΣ της ΕΟΚ και εκπροσώπων των σωματείων της Α2 Ανδρών, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φινλανδία: Ο πρόεδρος Στουμπ επιδιώκει σχέδιο για την ασφάλεια της Αρκτικής μέχρι την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Το Μαρόκο υπέγραψε τον ιδρυτικό χάρτη του Συμβουλίου Ειρήνης (pics)
- Οι δυο όροι της ΕΠΟ στον Λανουά πήγαν στα σκουπίδια
- ΕΟΔΥ: 7 θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα, οι εισαγωγές παραμένουν σε επικίνδυνα επίπεδα
- Ακίνητα: Έρχεται απογραφή σπιτιών – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
- ΗΠΑ: Η ICE έχει συλλάβει τουλάχιστον τέσσερα παιδιά στη Μινεσότα, ανάμεσά τους έναν 5χρονο
