Καραντάσιου/Αρβανίτη νίκησαν τις Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη στον ημιτελικό
Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον ελληνικό «εμφύλιο» του ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Masters του Μπλάκπουλ, επικρατώντας 2-0 (29-27, 22-20) των Θάλειας Κουτρουμανίδου και Μαρίας Τσιαρτσιάνη. Στον τελικό της Κυριακής (14/9, 14:00) Βάσω και Βίκυ θα αντιμετωπίσουν είτε τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα είτε τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ.
102
Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον ελληνικό «εμφύλιο» του ημιτελικού του Ευρωπαϊκού Masters του Μπλάκπουλ, επικρατώντας 2-0 (29-27, 22-20) των Θάλειας Κουτρουμανίδου και Μαρίας Τσιαρτσιάνη.
Oι δύο ελληνίδες εξασφάλισαν έτσι τη συμμέτοχη τους στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (14/9, 14:00GR) είτε τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα είτε τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ που αποτελούν το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών.
Θάλεια / Μαρία θα αντιμετωπίσουν μία ώρα νωρίτερα (13.00) τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού, διεκδικώντας την τρίτη θέση του βάθρου.
Ήταν η πέμπτη φορά που οι δύο Εθνικές ομάδες συναντήθηκαν σε διεθνή διοργάνωση. Στις τέσσερις προηγούμενες οι Καραντάσιου / Αρβανίτη είχαν τρεις νίκες και μία οι Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη.
Κουτρουμανίδου και Τσιαρτσιανη επικράτησαν το πρωί του Σαββάτου (3/9) των φινλδανδών Νίστρομ / Νίστρομ με 2-0 και προκρίθηκαν απευθείας στους ημιτελικούς.
Καραντάσιου και Αρβανίτη προκρίθηκαν στους «4» από το ταμπλό των ηττημένων, αφού το πρωί γνώρισαν την ήττα από τις Γιουρσόνε / Μινούσα με 2-0 (24-22, 21-19), αλλά το μεσημέρι νίκησαν τις Ρέμερς / Στιέκεμα (Ολλανδία) με 2-0 (21-12, 21-12).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Λεβερκούζεν – Μάιντς
- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Πατσιλινάκος
- Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στον Βόλο – Δικαιοσύνη ζητούν χιλιάδες πολίτες
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)






